De Loods Meubelen
Shield Icon
90% van 700+ producten op voorraad
Customize Icon
Specialist in maatwerk
Pricetag Icon
Kwaliteit voor scherpe prijzen
Star Icon
Gemiddelde beoordeling 9.4 op Google

Transport

Wij werken met een vaste transporteur reeds 17 jaar naar volle tevredenheid. Door deze jarenlange samenwerking kunnen wij bezorging zonder beschadigingen waarborgen.

Het transportbedrijf levert op de begane grond. Levering geschiedt middels een vrachtwagen en dus is het van belang dat de vrachtwagen de straat in moet kunnen voor levering aan huis. Het transportbedrijf zet meubels niet in of op elkaar. Neem bij twijfel even contact op.

Levertijd

Ophalen kan direct na aankoop. Wij zijn open donderdag t/m zondags van 10:00 tot 17 uur. Ophalen tot 16:00 uur. Door de weeks in overleg, gewoon even bellen. Bezorging in Nederland vindt binnen 2 weken plaats. Bezorging in België vindt binnen 3 weken plaats. De precieze bezorgtijd is afhankelijk van de planning van onze vaste transporteur. Wij bellen u een avond van te voren, met de levertijd wanneer de levering plaats vindt.

Transportkosten

De kosten van transportkosten zijn afhankelijk van de producten van uw keuze. De transporten kosten worden automatisch berekend in de check-out van de webshop of door ons in de showroom bij aankoop. Soms hebben wij wat meer informatie nodig om het artikel te leveren, vandaar dat u sommige artikelen alleen kunt reserveren, voordat wij een bedrag voor transportkosten kunnen berekenen.

Showroom van 2000m2

De Loods Meubelen adviseert, verkoopt en levert kwalitatief hoogwaardige houten meubelen van teak, suar, eiken en koloniaal tegen scherpe prijzen. We hebben een assortiment van meer dan 700 producten welke afhankelijk van trends en wensen van onze klanten doorlopend vernieuwd wordt. Doordat we beschikken over een grote opslagloods hebben we 90% van dit assortiment ook nog eens voorraad. Een unieke combinatie in de Benelux!

Wij zijn geopend op donderdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00. Wil je langskomen op maandag, dinsdag of woensdag? Maak dan een afspraak. De koffie staat klaar.